Szerverek, SLA

Az Egyesült Királyságban és Írországban, valamint Észak-Amerikában a Rackspace és az Amazon virtuális gépeit használjuk. Mindkét szolgáltatóra jellemző a magas fokú biztonság, a nagy rendelkezésreállás és a stabilitás.

Németországban és Magyarországon dedikált, illetve saját szervereken keresztül szolgáljuk ki ügyfeleinket. Szervereinkben minőségi alkatrészek találhatók, partnereink segítségével a hibás alkatrészt néhány percen belül cseréljük.

A virtuális szervereknek köszönhetően közel 100% SLA-t tudunk biztosítani, de a dedikált szerverek rendelkezésre állása is minimum 99,5%. Amennyiben valamilyen hálózati probléma, vagy hardware meghibásodás lép fel - tárhely csomagtól függően - az Ön weboldala továbbra is elérhető, mivel a többi szerver automatikusan átveszi a hibás, megállt szerver szerepét a helyreállításig.

Szervereink mindegyikén Arch Linux fut mindig a legfrisebb és legstabilabb programverziókkal.

Többszintű hely és távoli adatmentést is használunk, így adatai mindig biztonságban vannak.

Szervereinket több külső szolgáltató segítségével is monitorozzuk, nincs olyan esemény, vagy meghibásodás, amelyről ne értesülnénk szinte azonnal, így a hibaelhárítást a lehető leghamarabb el tudjuk kezdeni.