Tulajdonságok

Egész Európában egyedülálló módon dedikált 1Gbit/s sávszélességgel rendelkezünk minden szerverünkön.

Az általunk kidolgott technikával weboldala, levelezése, adatbázisa már a felmásolás után automatikusan mentésre kerül, majd folyamatosan figyeljük a változásokat, amik szintén mentésre kerülnek. Egy év múlva is lehetősége van visszanézni, vagy visszaállni bármelyik mentési pontra.

Egy elkészült weboldalt, vagy már egy meglévő weboldalba fejlesztett funkciót mindenképp érdemes kipróbálni az élesítés előtt. Sokszor a fejlesztőnek csak a saját gépén, vagy fejlesztői-környezetében van erre lehetőség. Lehetőséget biztosítunk ügyfeleinknek, hogy az éles szerverekkel megegyező szerveren - bekapcsolt fejlesztői opciókkal - kipróbálhassák, vagy fejlesszék a weboldalt és annak funkcióit mielőtt az élesítésre kerül. 

Természetesen az ésszerűség határán belül. Amennyiben nagy forgalmú weboldalra van szüksége, pl. online streaming, akkor célszerűbb VPS-n keresztül megoldani, amiben természetesen szintén rendelkezésére állunk.

Amennyiben nálunk hostingolja a domainjét is, úgy korlátlan számú aldomaint hozhat létre, melyet hozzácsatolhat weboldalához is, amennyiben szeretne webtartalmat is hozzárendelni.

Nem korlátozzuk le, hogy mekkora mennyiségű levelet tárol szervereinken.

Saját fejlesztésű Adminisztrációs panel, mely minden olyan szükséges funkciót tartalmaz, amire szüksége van.

A stabil és biztonságos működés érdekében többszintű monitoring-rendszert is használunk.

Figyeljük a weboldalak erőforrásait, az egyes weboldalak terheltségét, a PHP-függvényeket, a szerverek terheltségeit és minden olyan erőforrást, ami a folyamatos és stabil kiszolgáláshoz szükséges.

Percona Server mindig a legfrissebb verzióval

Mindig a legfrisebb, a php.net-n is elérhető verzió

A nem webmailt, hanem saját klienst használó ügyfeleinknek POP3, illetve IMAP protokollon keresztül van lehetőségük leveleiket elérniük. Mindkét protokollhoz biztosítunk titkosított kapcsolatot is.

Tárhelyeinket csak és kizárólag SFTP-n keresztűl lehet elérni, mivel ez egy biztonságos protokoll, szemben az FTP-vel. Egyes csomagjaink automatikusan tartalmazzák a kulcs alapú authentikációt, minden más csomagunkhoz pedig felár ellenében külön lehet igényelni.

Az internetszolgáltató korlátozhatja a kimenő levél feladóját, így saját domainjét csak webmail-en keresztűl tudná használni. Sokszor ez nem kényelmes és a különböző igények miatt a felhasználók Outlook-t, Thunderbirdöt használnak. SMTP-szolgáltatásunkkal a világ bármely pontján lehetősége van levelet küldenie saját domainjéről.

Beérkező leveleit automatikusan tanuló spamszűrővel és folyamatosan frissített adatbázisú víruskeresővel figyeljük, hogy postafiókjába ne kerüljenek be az ilyen típusú levelek. Természetesen nem lehet minden tökéletes, így néha-néha előfordul 1-2 kéretlen levél.