Rólunk

Cégünk 2003-ban alakult, akkor még csak webtárhely-szolgáltatással és domain regisztrációval foglalkoztunk. 2009-re azonban kibővítettük tevékenységünket hálózatbiztonsággal, webprogramozáss és integrátori feladatokkal.

Elsősorban PHP alapú web- és ehhez kapcsoló fejlesztésekkel, szolgáltatásokkal foglalkozunk. Website és szerver biztonsági tesztelést végzünk, valamint rendszer- és hálózatfelügyeletet végzünk ügyfeleinknek.

Szolgáltatásaink között olyan egyedi megoldásokat biztosítunk ügyfeleinknek, amelyeket jelenleg nem csak a hazai, de külföldi szolgáltatók portfóliójában sem találhatnak meg magánszemélyek, kis- vagy középvállalatok. Technológiánkat folyamatosan fejlesztjük a kor megfelelő elvárásainak megfelelve, és olyan nagy szolgáltatókra, termékekre támaszkodunk, amelyek kellő stabilitást biztosítanak. Együttműködést alakítottunk nem csak az amerikai régióval, hanem az ázsiai régióval is, így olyan szolgáltatásokat is képesek vagyunk nyújtani, amit csak ebben a régióban élők tudnak elérni.

Szakembergárdánk között megtalálható hálózati specialista, telekommunikációs szakember is. Munkáink során nagyfokú figyelmet fordítunk az internetes biztonságra, a szervereinken tárolt adatokat folyamatosan monitorozzuk, ügyfeleinknek szakszerű támogatást nyújtunk a felfedezett biztonsági hibák kijavításában.