Szolgáltatások

Tárhely

Ha Ön a hagyományos értelemben vett webhoszting-szolgáltatást keresi, akkor rossz helyen jár.

Mi szeretünk haladni a techológiával és folyamatos kihívások elé állítani magunkat, hogy újabb és újabb megoldásokat nyújtsunk ügyfeleinknek.

Domain

A magyarországi .hu domaintől kezdve, a nemzetközinek számító .com, .net, .org domaineken át, olyan domaineket is képesek vagyunk beregisztrálni, amit csak hosszadalmas utánajárással, vagy egyáltalán nem tudna megoldani.

Adatmentés

Adatmentésre mindig szükség van. Nem csak a véletlen adatmódosítás, vagy adatvesztés miatt. Szélsőséges eset lehet pl. egy eltulajdonítás, vagy szándékos rongálás is.

VPS, Cloud

Domain

Sokszor igény lehet arra, hogy weboldala egyedi alkalmazásokat futtasson, különleges beállításokkal, vagy szeretné teljesen elkülönítve tárolni más weboldalaktól. Kevés weboldal esetén ez nem egy kifizetődő megoldás a kezdeti hadverköltségek miatt - amelyeket ráadásul folyamatosan menedzselni kell.

Webfejlesztés

Egy megfelelő webfejlesztő cég kiválasztása nem egyszerű feladat, elvégre a pénzügyeinket se bízzuk akármilyen könyvelőre. Vagy Ön igen? Miért gondolkodna másképp, ha a weboldaláról, cége internetes arculatáról van szó?

Törésteszt

Egy újonnan beüzemelt szervert a világhálóra kötve 24 órán belül elkezdik különböző módszerekkel támadni. Egy domainnév beregisztrálást követő 2 órán belül spam-robotok és különböző scriptek próbálják elárasztani a domainhez társított weboldalt.

Rendszergazdai szolgáltatás

Közel 10 éves Linuxos környezetben eltöltött szakmai múlttal a hátunk mögött.

Az általunk felügyelt szervereket a világ különböző pontjairól többféle szolgáltatással is monitorozzuk a nap 24 órájában, elkerülve a fals riasztásokat.

Szervereink

Map