Általános információk

Ahogy nincs két egyforma ügyfél igény, úgy nincs két egyforma tárhelyszolgáltatás sem. 2004 óta szolgáljuk ki ügyfeleinket, ez idő alatt rengeteg igénnyel és extra kéréssel találkozunk, ezért szolgáltatásainkat úgy alakítottuk ki, hogy szinte minden igényt le tudjunk fedni vele.

Egy vállalkozás nemzetközi terjeszkedéséhez elengedhetetlen, hogy weboldala is gyorsan elérhető legyen ügyfeleinek. Európa leggyorsabb és legstabilabb cégeivel állunk üzleti kapcsolatban, így biztos lehet abban, hogy a nálunk elhelyezett weboldalával az ügyfelek is elégedettek lesznek, mindezt megfizethető áron.

Szolgáltatási területünk kiterjed Magyarországra, Németországra, és az Egyesült Királyságra. Mindhárom országban fizikaiilag is jelen vagyunk szerverekkel és ügyfélszolgálattal egyaránt.

Szeretünk haladni a techológiával és folyamatos kihívások elé állítani magunkat, hogy újabb és újabb megoldásokat nyújtsunk ügyfeleinknek. Folyamatosan képezzük magunkat, járunk szakmai konferenciákra, mind Magyarországon, mind az Egyesült Királyságban, és az Egyesült Államokba is.

Szervereinken a biztonsági szempontokat is figyelembe véve mindig a legfrisebb verziójú programok érhetőek el.

Csomagjaink elsősorban a nyújtott szolgáltatások számában és a fizikai helyszínben térnek el, de úgy lettek kialakítva, hogy teljesen testreszabhatóak legyenek.