WordPress

BalaBit IT Security Blog

A BalaBit Biztonságtechnikai Kft megbízásából elkészítettünk egy WordPress alapú blogoldalt. A designnak illeszkednie kellett a BalaBit arculatához, de egyértelműen tükröznie kellett, hogy ez egy lazább, a dolgozók stílusához illeszkedő tartalommal lesz feltöltve. A cél az volt, hogy bárki, aki kedvet kap az alkalmazottak közül a blogoláshoz, azt könnyen megtehesse úgy, hogy saját maga tudja testreszabni a megjelenítést, a plugineket, valamint a widgeteket, ezért döntöttünk az akkor még létező Wordpress MU mellett.

Website Screenshots: 

Vasas Hockey Club

Egy kész látványterv alapján kellett elkészítenünk egy wordpress alapú témát, amit kiegészítettünk saját fejlesztésű modulokkal, mint pl. galéria slider, a főoldali képek megjelenítéséhez, és egy, a mérkőzéseket kezelő, menedzselő alkalmazás, amely widgetet is tartalmaz.

Website Screenshots: 

A világ te vagy – SPEKTRUM

A Spektrum Kiadó kérésére olyan weboldalt kellett készítenünk, amelyik interaktív, és a tartalom könnyen bővíthető, módosítható. Ehhez a Wordpresst választottuk, mivel a blogszerű megjelenés teljesen megfelel az elvárásoknak. Kiegészítettük egy megrendeléssel,valamint egy fotópályázat jelentkezéssel.

Website Screenshots: 

Építés Spektrum

A Spektrum Kiadó rendszeresen megjelenő kiadványának online változata. Elkészítettük a WordPress-hez használható témát, és az igényeknek megfelelő saját modulokat.

Website Screenshots: 

Ajtó-ablak-kapu Spektrum

A Spektrum Kiadó rendszeresen megjelenő kiadványának online változata. Elkészítettük a WordPress-hez használható témát, és az igényeknek megfelelő saját modulokat.

Website Screenshots: