CSS 3

RAW Theme

Egy WP témát kellett átdolgozni Drupal CMS rendszerre. A két rendszer között elég jelentős különbségek vannak, a megrendelő kérése az volt, hogy a tartalom feltöltése és szerkesztése a lehető legjobban hasonlítson egy WP-hez. Itt elsősorban a WP-ben használatos un. shortcode-okra és médiaanyagok feltöltése okozott a legnagyobb feltörést.

Website Screenshots: 
Main Page
Portfolio Landing
Blog Landing

Dr Szabó Tibor ügyvéd

A weboldal kialakítását úgy terveztük meg, hogy megjelenésében hasonlítson egy nagyobb könyvhöz, mely ki van nyitva. A színvilágnál törekedtünk az elegáns, visszafogott színek használatára, és hogy tükrözze az ügyvédi stílust.

Technikailag a legnagyobb fejtörést az okozta, hogy a tartalmat középen el kell választani, hogy a könyv két oldalára kerüljön. A CSS3-t támogató bönégszőknél ez nem volt nagy kihívás, viszont a régebbi böngészőknél (IE8, IE9), ezt csak JavaScript segítségével lehetett megoldani.

Website Screenshots: 
Dr. Szabó Tibor Kezdőoldal
Dr. Szabó Tibor Kapcsolat oldal

RyanSharkey

Az egyszerűnek tűnő weboldal rejt némi drupalos technikákat, melyek alapesetben fel sem tűnik még a beavatott szemeknek sem. Ezek közül az egyik legnehezebben megvalósított feladat a News kezdőoldalon lévő lista és lapozó, mely a többi oldalhoz képest eltérő számú elemet tartalmaz. Az ennek elkészítése során szerzett tapasztalatokról készült egy érdekes blogbejegyzés is, mivel többórás keresés után sem találtunk megoldást az interneten.

Az oldalt meglévő grafikai terv alapján készítettük el.

Website Screenshots: 
Ryansharkey Main page
Ryansharkey News and Alerts page