Referenciáink

Main Page
Átadás Napja: 2014, feb 28.
URL: RAW Theme
Elvégzett Feladatok: Programozás / Sitebuild

Egy WP témát kellett átdolgozni Drupal CMS rendszerre. A két rendszer között elég jelentős különbségek vannak, a megrendelő kérése az volt, hogy a tartalom feltöltése és szerkesztése a lehető legjobban hasonlítson egy WP-hez. Itt elsősorban a WP-ben használatos un.

Dr. Szabó Tibor Kezdőoldal
Átadás Napja: 2014, jan 14.
Elvégzett Feladatok: Programozás / Sitebuild / Webdesign / Webhosting

A weboldal kialakítását úgy terveztük meg, hogy megjelenésében hasonlítson egy nagyobb könyvhöz, mely ki van nyitva. A színvilágnál törekedtünk az elegáns, visszafogott színek használatára, és hogy tükrözze az ügyvédi stílust.

Ryansharkey Main page
Átadás Napja: 2013, okt 21.
Elvégzett Feladatok: Programozás / Sitebuild

Az egyszerűnek tűnő weboldal rejt némi drupalos technikákat, melyek alapesetben fel sem tűnik még a beavatott szemeknek sem. Ezek közül az egyik legnehezebben megvalósított feladat a News kezdőoldalon lévő lista és lapozó, mely a többi oldalhoz képest eltérő számú elemet tartalmaz.

Átadás Napja: 2013, júl 31.
URL: Melyiksuli
Elvégzett Feladatok: Programozás

A melyiksuli.hu 2011 óta működik azzal a céllal, hogy független szereplőként a hazai oktatási intézmények minél szélesebb kínálatát tegye elérhetővé és összehasonlíthatóvá a tanulni vágyók számára.

Átadás Napja: 2013, júl 25.
Elvégzett Feladatok: Programozás / Sitebuild

A Nemzeti Dohányboltok ugrásszerű terjedésével szükség volt egy olyan portál létrehozására, amely összegyűjti az információkat a trafikokról.

Átadás Napja: 2013, júl 01.
Elvégzett Feladatok: Programozás / Sitebuild

Egy amerikai cég kooperációjában készült el ez az oldal, melyben cégünk kisebb, de nem jelentéktelen szerepet vállalt. A mi munkánk gyümölcse az About, a Careers és ezek aloldalai.

Oldalak