Git

RemeteVet Állategészségügyi Rendelő

A meglévő statikus oldalt átalakítottuk úgy, hogy az egész tartalmat tartalomkezelő-rendszerbe helyeztük, valamint készítettünk egy facebook Fun dobozt is.
A kedvenceink és apróhirdetés oldalt pedig úgy alakítottuk át, hogy a látogatók saját maguk tudják feltölteni kedvenceiket és apróhirdetéseiket úgy, hogy azok elbírálás után jelenjenek csak meg.
A design alapjaiban nem változott, a fejlécben lévő flasht lecseréltük dinamikus javascript alapú blokkra, kiszélesítettük az oldalt, és a grafikus menüt sima, szöveges menüre cseréltük.

Website Screenshots: 

BalaBit IT Security Blog

A BalaBit Biztonságtechnikai Kft megbízásából elkészítettünk egy WordPress alapú blogoldalt. A designnak illeszkednie kellett a BalaBit arculatához, de egyértelműen tükröznie kellett, hogy ez egy lazább, a dolgozók stílusához illeszkedő tartalommal lesz feltöltve. A cél az volt, hogy bárki, aki kedvet kap az alkalmazottak közül a blogoláshoz, azt könnyen megtehesse úgy, hogy saját maga tudja testreszabni a megjelenítést, a plugineket, valamint a widgeteket, ezért döntöttünk az akkor még létező Wordpress MU mellett.

Website Screenshots: 

BalaBit IT Security

A BalaBit Biztonságtechnikai Kft megbízásából 2008 végén került gondozásunk alá a cég weboldala. A kezdetben egyedi kódra épülő 2-nyelvű (angol-magyar) weboldalt közel 1 év múlva felváltotta a cég filozófiájának megfelelő ingyenes, open source alapokra épülő CMS-rendszer, a Drupal. A 6-os verzió másfél évet szolgált, ezt követően a 7-es verzió megjelenesével új alapokra helyeztük a weboldalt is, számos integrációt kapott a belső rendszerekkel és a felhő alapú rendszerekkel való kommunikáció miatt.

Website Screenshots: 

Dr. Kósnai BETD Központ

Egy joomla-s oldalt kellett átalakítanunk és új tartalomkezelő rendszerre tenni. Az eredeti oldalhoz képest változott minimális szinten a design, valamint javításra és megvalósításra kerültek a régi tartalomkezelő rendszer hiányosságai és hibái is.
Újdonságként bekerült egy hírlevél feliratkozás és hírlevélküldés, valamint állítható az egyes aloldalakon a fejlécben lévő kép is.
A megvalósítás 3 hetet vett igénybe.

Website Screenshots: