Drupal

RAW Theme

Egy WP témát kellett átdolgozni Drupal CMS rendszerre. A két rendszer között elég jelentős különbségek vannak, a megrendelő kérése az volt, hogy a tartalom feltöltése és szerkesztése a lehető legjobban hasonlítson egy WP-hez. Itt elsősorban a WP-ben használatos un. shortcode-okra és médiaanyagok feltöltése okozott a legnagyobb feltörést.

Website Screenshots: 
Main Page
Portfolio Landing
Blog Landing

Dr Szabó Tibor ügyvéd

A weboldal kialakítását úgy terveztük meg, hogy megjelenésében hasonlítson egy nagyobb könyvhöz, mely ki van nyitva. A színvilágnál törekedtünk az elegáns, visszafogott színek használatára, és hogy tükrözze az ügyvédi stílust.

Technikailag a legnagyobb fejtörést az okozta, hogy a tartalmat középen el kell választani, hogy a könyv két oldalára kerüljön. A CSS3-t támogató bönégszőknél ez nem volt nagy kihívás, viszont a régebbi böngészőknél (IE8, IE9), ezt csak JavaScript segítségével lehetett megoldani.

Website Screenshots: 
Dr. Szabó Tibor Kezdőoldal
Dr. Szabó Tibor Kapcsolat oldal

RyanSharkey

Az egyszerűnek tűnő weboldal rejt némi drupalos technikákat, melyek alapesetben fel sem tűnik még a beavatott szemeknek sem. Ezek közül az egyik legnehezebben megvalósított feladat a News kezdőoldalon lévő lista és lapozó, mely a többi oldalhoz képest eltérő számú elemet tartalmaz. Az ennek elkészítése során szerzett tapasztalatokról készült egy érdekes blogbejegyzés is, mivel többórás keresés után sem találtunk megoldást az interneten.

Az oldalt meglévő grafikai terv alapján készítettük el.

Website Screenshots: 
Ryansharkey Main page
Ryansharkey News and Alerts page

Melyiksuli

A melyiksuli.hu 2011 óta működik azzal a céllal, hogy független szereplőként a hazai oktatási intézmények minél szélesebb kínálatát tegye elérhetővé és összehasonlíthatóvá a tanulni vágyók számára. A melyiksuli.hu online oktatásközvetítőként, elsősorban az iskolarendszeren kívüli képzési lehetőségeket rendszerezi és a konkrét ajánlatokat közvetíti a hallgatók számára.

Website Screenshots: 

Hungary4Events

A HungaryForFun kistestvér oldala, mely tartalmában és funkcionalitásában is kevesebbel rendelkezik.

Az oldal szintén egy joomla CMS-ből került át Drupal-ra elsősorban a hiányosságai miatt, valamint a sorozatos biztonsági problémák miatt.

Website Screenshots: 

Hungary4Fun

Egy már meglévő Joomlás oldalt kellett átalakítanunk, korszerűsítenünk. Az oldal célközönsége olyan külföldi fiatalok, akik Magyarországon kívánnak kikapcsolódni, szórakozni néhány napig és ezt a lehető legjobb hangulatban kívánják megtenni. A szórakozási, kikapcsolódási lehetőségek között megtalálható olyan is, amiről egy itthon élő átlagpolgár nem is tudott, hogy létezik.

Az oldal fél-webshopként működik, fizetési lehetőséget nem kapott, csak egy online megrendelést.

A visszajelzések rögzítése manuálisan, illetve moderáció után kerülnek ki az oldalra.

 

 

Website Screenshots: 

Trafikhelp

A Nemzeti Dohányboltok ugrásszerű terjedésével szükség volt egy olyan portál létrehozására, amely összegyűjti az információkat a trafikokról.

Website Screenshots: 

Attain

Egy amerikai cég kooperációjában készült el ez az oldal, melyben cégünk kisebb, de nem jelentéktelen szerepet vállalt. A mi munkánk gyümölcse az About, a Careers és ezek aloldalai.

A legnehezebb feladat - egészen pontosan, legtöbb fejtörést okozó - a Leadership aloldal volt, valamint a nagyon egyedi, minden aloldalon más és más grafikai megvalósításnak köszönhető design tökéletes megjelenítése minden böngészőben és minden eszközön.

Website Screenshots: 

Hotels and Festivals

Az oldal tulajdonosai a többnyire külföldről idelátogató, fesztiválozni vágyó fiatalok számára kínálnak megfelelő szálláslehetőséget.
A rendszer alapja egy drupal 7 CMS rendszer.

Website Screenshots: 

SzigetHostel

Egy régi weboldalt kellett felújítani úgy, hogy a tulajdonosok saját maguk, egy webes felületen keresztül tudjanak tartalmakat módosítani, feltölteni.

Website Screenshots: 

Oldalak