RAW Theme

Egy WP témát kellett átdolgozni Drupal CMS rendszerre. A két rendszer között elég jelentős különbségek vannak, a megrendelő kérése az volt, hogy a tartalom feltöltése és szerkesztése a lehető legjobban hasonlítson egy WP-hez. Itt elsősorban a WP-ben használatos un. shortcode-okra és médiaanyagok feltöltése okozott a legnagyobb feltörést.

A tartalom menedzselése során igyekeztünk üzembiztosra tervezni a rendszert, a shortcode-k mellett persze jelentősen támaszkodtunk a Drupal által nyújtott lehetőségekre és modulokra. Sajnos elkerülhetetlen volt, hogy egyedi és contrib modulokat telepítsünk az alaprendszerre.

A project kapcsán készítettünk el két modult, amit felajánlottunk a közösségnek is:

- ITH jQuery updater: A már meglévő jQuery updater kiváltására készítettük el a modult. Több verziót támogat, és az újabb jQuery verziók is benne vannak. Automatikusan letölti a frissítéseket a jQuery oldalról. Külön választható a használni kívánt jQuery base és a jQuery UI verzió.

- ITH Responsive Helper: Elsősorban régebbi böngészőkhöz készült, amelyek nem támogatják a css media queryket, de nagyon jól használható újabb böngészőkhöz, mivel a felbontás megállapítása JS segítségével történik, ami eltér a CSS által detektált méretektől.

Elvégzett feladatok: 
Átadás napja: 
péntek, február 28, 2014
Main Page
Portfolio Landing
Blog Landing