Webdesign

Dr Szabó Tibor ügyvéd

A weboldal kialakítását úgy terveztük meg, hogy megjelenésében hasonlítson egy nagyobb könyvhöz, mely ki van nyitva. A színvilágnál törekedtünk az elegáns, visszafogott színek használatára, és hogy tükrözze az ügyvédi stílust.

Technikailag a legnagyobb fejtörést az okozta, hogy a tartalmat középen el kell választani, hogy a könyv két oldalára kerüljön. A CSS3-t támogató bönégszőknél ez nem volt nagy kihívás, viszont a régebbi böngészőknél (IE8, IE9), ezt csak JavaScript segítségével lehetett megoldani.

Website Screenshots: 
Dr. Szabó Tibor Kezdőoldal
Dr. Szabó Tibor Kapcsolat oldal

Hungary4Fun

Egy már meglévő Joomlás oldalt kellett átalakítanunk, korszerűsítenünk. Az oldal célközönsége olyan külföldi fiatalok, akik Magyarországon kívánnak kikapcsolódni, szórakozni néhány napig és ezt a lehető legjobb hangulatban kívánják megtenni. A szórakozási, kikapcsolódási lehetőségek között megtalálható olyan is, amiről egy itthon élő átlagpolgár nem is tudott, hogy létezik.

Az oldal fél-webshopként működik, fizetési lehetőséget nem kapott, csak egy online megrendelést.

A visszajelzések rögzítése manuálisan, illetve moderáció után kerülnek ki az oldalra.

 

 

Website Screenshots: 

Hotels and Festivals

Az oldal tulajdonosai a többnyire külföldről idelátogató, fesztiválozni vágyó fiatalok számára kínálnak megfelelő szálláslehetőséget.
A rendszer alapja egy drupal 7 CMS rendszer.

Website Screenshots: 

SzigetHostel

Egy régi weboldalt kellett felújítani úgy, hogy a tulajdonosok saját maguk, egy webes felületen keresztül tudjanak tartalmakat módosítani, feltölteni.

Website Screenshots: 

BalaBit IT Security Blog

A BalaBit Biztonságtechnikai Kft megbízásából elkészítettünk egy WordPress alapú blogoldalt. A designnak illeszkednie kellett a BalaBit arculatához, de egyértelműen tükröznie kellett, hogy ez egy lazább, a dolgozók stílusához illeszkedő tartalommal lesz feltöltve. A cél az volt, hogy bárki, aki kedvet kap az alkalmazottak közül a blogoláshoz, azt könnyen megtehesse úgy, hogy saját maga tudja testreszabni a megjelenítést, a plugineket, valamint a widgeteket, ezért döntöttünk az akkor még létező Wordpress MU mellett.

Website Screenshots: 

Dr. Kósnai BETD Központ

Egy joomla-s oldalt kellett átalakítanunk és új tartalomkezelő rendszerre tenni. Az eredeti oldalhoz képest változott minimális szinten a design, valamint javításra és megvalósításra kerültek a régi tartalomkezelő rendszer hiányosságai és hibái is.
Újdonságként bekerült egy hírlevél feliratkozás és hírlevélküldés, valamint állítható az egyes aloldalakon a fejlécben lévő kép is.
A megvalósítás 3 hetet vett igénybe.

Website Screenshots: 

Vasas Hockey Club

Egy kész látványterv alapján kellett elkészítenünk egy wordpress alapú témát, amit kiegészítettünk saját fejlesztésű modulokkal, mint pl. galéria slider, a főoldali képek megjelenítéséhez, és egy, a mérkőzéseket kezelő, menedzselő alkalmazás, amely widgetet is tartalmaz.

Website Screenshots: 

A világ te vagy – SPEKTRUM

A Spektrum Kiadó kérésére olyan weboldalt kellett készítenünk, amelyik interaktív, és a tartalom könnyen bővíthető, módosítható. Ehhez a Wordpresst választottuk, mivel a blogszerű megjelenés teljesen megfelel az elvárásoknak. Kiegészítettük egy megrendeléssel,valamint egy fotópályázat jelentkezéssel.

Website Screenshots: 

Építés Spektrum

A Spektrum Kiadó rendszeresen megjelenő kiadványának online változata. Elkészítettük a WordPress-hez használható témát, és az igényeknek megfelelő saját modulokat.

Website Screenshots: 

Ajtó-ablak-kapu Spektrum

A Spektrum Kiadó rendszeresen megjelenő kiadványának online változata. Elkészítettük a WordPress-hez használható témát, és az igényeknek megfelelő saját modulokat.

Website Screenshots: